CPO project Hellasduin

 
 

Op een plek tegen de duinen aan mogen we Hellasduin ontwikkelen, een plan in een CPO-project. Het bouwterrein op de Laan van Poot is een prachtige plek, nergens woon je dichterbij de duinen en het strand. We realiseren hier 42 appartementen.

Dit gebeurt in een buurt die intensief wil meepraten over het te bereiken resultaat. Dat vereist diplomatie, doorzettingsvermogen en overtuigingskracht. Inmiddels hebben we de fase bereikt waarin elke opdrachtgever een appartement binnen het complex zal uitkiezen. We kijken al uit naar de gesprekken volgende week met de toekomstige gebruikers, doel is hierbij om ieders persoonlijke wensen en smaken te verwerken in een passend ontwerp. Zoals het aantal slaap- en badkamers, de grootte van het balkon, zelfs speciale wensen zoals een bibliotheek met terras zijn denkbaar.

Door deze benadering beogen we een gebouw te realiseren dat van buiten weliswaar opgaat in haar traditionele omgeving, maar waarbinnen voor elke bewoner een eigen wereld wordt gecreëerd die geheel is toegespitst op de eigen woonwensen.

In een zeer intensief proces met 28 opdrachtgevers realiseren we een mooi complex van luxe appartementen in modern klassiek idioom, met referenties aan de Haagse School in haar architectuur.

Klik hier voor meer info

 
Vorige
Vorige

Onderzoek identiteit Amsterdam Noord

Volgende
Volgende

Sigma fabriek Amsterdam