Abels & Partners 1 jaar!

 
 

Abels & Partners Architecten is bijna 1 jaar oud en wij vonden het hoog tijd voor een feestje!

We zijn zeer vereerd dat zovele genodigden de moeite hebben genomen om met ons de start van Abels & Partners Architecten te vieren. We zijn overdonderd door mooie cadeaus en wensen, waarvoor we jullie allemaal willen bedanken! Het is heerlijk om met inspirerende mensen samen van gedachten te kunnen wisselen.

Daan Roovers heeft een inleiding gehouden waar ze een poging heeft gedaan om haar visie omtrent de publieke ruimte in sociaal-maatschappelijke zin te vertalen naar de ruimtelijk, architectonische of stedenbouwkundige context. Dat is nog niet zo eenvoudig. Ze heeft een moedige poging gedaan en ons een paar mooie metaforen en handvatten getoond. De thematiek vraagt echter om een ruimer tijdsbeslag dan wij op onze housewarming ter beschikking hadden. Die ruimte hopen we haar later nog eens te geven.

Nik Randall, van reForm Architects, was met zijn vrouw Suszi speciaal uit Londen overgekomen om ook aanwezig te zijn. We waren zeer ingenomen met de korte speech waarin hij zijn lange relatie en zielsverwantschap met Harry onder woorden bracht. Het komt niet zo vaak voor dat je met elkaar aan een half woord genoeg hebt om elkaar te begrijpen.

 
Vorige
Vorige

Kick-off woningbouwproject Hellasduin

Volgende
Volgende

MAAKSTAD