We staan dit jaar onze IJslandse opdrachtgever Taekniskòlinn bij in de conceptontwikkeling voor het situeren van een nieuwe MBO school in de buurt van Reykjavik. Taekniskòlinn heeft ons gevraagd om samen met plaatselijke architecten een locatiestudie te doen voor deze nieuwe school. Dat hebben we in het voorjaar van 2019 gedaan en onze studie is gebruikt als basis in het locatieonderzoek. Dit jaar zal er een definitieve keuze worden gemaakt voor de uiteindelijke vestigingsplek. Dan begint het schetswerk en het programmeren van de school. Wij hebben Taekniskòlinn voorgesteld dat in een iteratief proces van schetsen, toetsen, rekenen en tekenen te doen
LOCATIE                       Reykjavik

OPDRACHTGEVER        Taekniskòllin

JAAR                            2019-lopend

STATUS                        Ontwerpfase

PROGRAMMA               School