Op een prachtige locatie aan de Rijn in Duisburg ligt een voormalig industrieterrein waar we samen met Lammer LLA een stedenbouwkundig plan hebben ontwikkeld. Hier is ruimte voor wonen, werken, studeren en Leisure. Dit kan een grote ontwikkeling worden waarbij een Marina aan de Rijn ontstaat, deze buurt tot een hart van Wannheimerort groeit en de achterliggende wijk meeprofiteert van deze transformatie

LOCATIE                      NDSM Oost, Amsterdam

OPDRACHTGEVER        Made up North

JAAR                            2017- lopend

STATUS                        Planvorming

PROGRAMMA               gemengd programma

                                   50.000  m²

TEAM                           Harry Abels

                                    Nina Kater

-

SAMENWERKING        Made up North