Op een hele mooie plek tegen de duinen aan mogen we een plan ontwikkelen in een CPO constellatie voor 42 appartementen in twee gebouwen. Dat gebeurt op een gevoelige plek in een buurt die intensief wil meepraten over het te bereiken resultaat. Dat vereist veel diplomatie, doorzettingsvermogen en overtuigingskracht. In een zeer intensief proces met 28 opdrachtgevers realiseren we een mooi complex van luxe appartementen in modern klassiek idioom met referenties aan de Haagse School in haar architectuur.
LOCATIE                       Den Haag

OPDRACHTGEVER        Kopersvereniging Hellasduin

JAAR                            2017-lopend

STATUS                        Ontwerpfase

PROGRAMMA               Woningbouw CPO

10.000

TEAM                           Harry Abels

                                    Stef Hoeijmakers

SAMENWERKING         Bolton Bouw

                                    IAA Architecen