We wonnen de selectie tot aanpassing van het grote complex van de Haagse Hogeschool dat ontworpen is door PRO architecten in Den Haag. Dit gebouw voldeed uitstekend maar moest worden aangepast aan de nieuw eisen die de veranderingen in het onderwijs aan het gebouw stelde. In plaats van klassikaal wordt er gecoached gestudeerd en veel meer zelfstandig of in groepen. Dat vereist een ingreep in het interieur. Die ingreep hebben we gerealiseerd in heel veel algemene ruimten, maar ook voor elke faculteit apart door het introduceren van studielandschappen en groepsruimten. Dat is een majeure operatie van 8 jaar voor de Hogeschool zelf omdat al deze aanpassingen allemaal plaatsvinden in een gebouw dat nauwelijks over-ruimte biedt en waar het onderwijs gewoon door gaat. Door een zeer intensieve samenwerking met de facilitaire dienst van de Hogeschool en de bouwers zijn we in staat om grote operaties te voltooien zonder grote overlast.