Abels & Partners Architecten is een nieuw bureau met zeven medewerkers, waaronder vier jonge architecten: Nina Kater, Itziar Epelde, Antonio Nieto en Stef Hoeijmakers. Harry Abels leidt het bureau en hij wordt ondersteund door Mickey de Haan als office manager. Dit bureau is ontstaan vanuit IAA architecten Amsterdam, na tien jaar in Amsterdam scheiden onze wegen. IAA architecten blijft in Amsterdam bestaan, maar op een andere locatie. Het kantoor van Abels & Partners blijft op de vertrouwde plek aan het IJ op de KNSM laan 53. Daar deelt ze de ruimte met Marco.Broekman Urban Research Architecture en Dubbel L buurtontwikkelaars. Samen vormen we een ambitieuze groep jonge mensen die elkaar inspireren en scherp houden. We komen overal vandaan: Taiwan, Spanje, Italië, Griekenland, Hongarije en natuurlijk Nederland. Deze internationale omgeving zorgt voor een bijzondere sfeer. U bent van harte welkom!